Muškarca lani prebili zbog duga od 200 kuna. Pušten je iz bolnice, kod kuće je iskrvario i umro

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 34-godišnjeg hrvatskog državljanina, zbog teške tjelesne ozljede koja je za posljedicu imala smrt.

Kako se navodi u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da je 34-godišnjak 9. lipnja prošle godine oko 2 sata nakon ponoći s prijateljem došao do kuće oštećenika u Zagrebu. S njim je namjeravao rapraviti navodni dug od 200 kuna.

“Oštećenika je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob. Postoji osnovana sumnja da je tijekom sukoba, u namjeri da teško tjelesno ozlijedi oštećenika, udario ga šakom u glavu uslijed čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo te pritom zadobio ozljede u vidu krvnog podljeva kože glave, trupa i svih udova, te prijelom VI. do VIII. rebra lijevo s pomakom. Daljnji fizički napad na oštećenika su spriječile prisutne osobe”, navodi DORH u priooćenju.

Napadnutom muškarcu istog je jutra pružena liječnička pomoć te je otpušten na kućnu njegu. No, četiri dana kasnije preminuo je u obiteljskoj kući radi iskrvarenja do kojega je došlo zbog prijeloma rebara.

Komentiraj