Muškarac teško ozlijeđen na Bačvicama zadržan u splitskoj bolnici

Zbog teških ozlijeda u splitskoj općoj bolnici zadržan je jedan od četvero ozlijeđenih koje je u prvim satima petka ispred noćnog kluba na Bačvicama nožem napao 42-godišnji muškarac, izvijestila je policija u petak, a prema neslužbenim podacima riječ o 49-godišnjem interventnom policajcu koji je u klubu bio van službe.

Policija je izvijestila da je na mjestu događaja obavila očevid i utvrdila kako je liječnička pomoć pružena četvorici napadnutih osoba od čega su trojica hrvatski državljani u dobi od 36, 37 i 49 godina te 23-godišnjem državljaninu Australije. Pomoć je pružena i 42-godišnjaku koji jenožem napao četvoricu muškaraca.

“Utvrđeno je da je 49-godišnjak zadobio tešku, dok su 36-godišnjak, 37-godišnjak i 23-godišnji državljanin Australije lakše ozlijeđeni, kao i 42-godišnjak osumnjičen za napad kojem su osim nadraženosti očiju uslijed uporabe spreja s nadražujućom tvari, konstatirane i ozljede nogu koje je zadobio prije uporabe sredstava prisile, prilikom skoka na tlo s veće visine”, izvijestili su u petak popodne iz splitske policije.

Zbog teških ozljeda je u KBC Split zadržan 49-godišnjak dok je nad 36-godišnjakom još u tijeku liječnička obrada, a 37-godišnjak, 23-godišnjak i 42-godišnjak su otpušteni iz bolnice. Odmah nakon sto je pušten iz bolnice policija je u postaju privela 42- godišnjeg napadača nad kojim traje kriminalističko istraživanje, kažu u policiji.

Komentiraj