Bojan Zibar

Mnogi Valentinovo dočekali na premijeri filma ‘Kao šefica’

 

Mnogi zaljubljeni parovi su Dan zaljubljenih dočekali u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu na premijeri filma ‘Kao šefica’.

Samo u zagrebačkom Branimir Mingle Mallu rasprodano je šest dvorana. Filmskom događanju uz poklone i glazbenu potporu DJ-a prisustvovale su: Sonja Kovač, Daniela Trbović, Mirjana Mikulec, Nada Abrus…

Komedija ‘Kao šefica’ i odlična ženska glumačka ekipa garantiraju dobar provod. Najbolje prijateljice Mia i Mel (Tiffany Haddish i Rose Byrne) uživaju u životu i vode vlastitu kozmetičku tvrtku koju su izgradile iz temelja. Nažalost, financijski ne stoje baš najbolje, a ponuda da ih otkupi vladarica kozmetičke industrije Claire Luna (Salma Hayek) je jako primamljiva, no dovodi u opasnost njihovo cjeloživotno prijateljstvo. Uljepšavanje će uskoro postati ružan posao.

Uloge u filmu redatelja Miguela Artete su ostvarili i Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair i Karan Soni. Komediju o šaljivom karijernom zapletu u industriji ljepote možete pogledati u svim CineStar kinima.

Komentiraj