MIŠKOVIĆ Trebali smo osvojiti naslov, bolji smo od Dinama

Autor:

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Finale s Dinamom najavili su trener Sopić i veznjak Hodža, a prije potpisa novog ugovora o medijskom sponzorstvu govorio je i predsjednik Mišković


U srijedu se od 18 sati na Rujevici igra druga utakmica finala Kupa. U Maksimiru je bilo: Dinamo – Rijeka 0:0. Vrijedi pravilo gola u gostima.

Predsjednik Damir Mišković vjeruje u pobjedu. Izjavio je to neposredno prije potpisa ugovora o medijskoj suradnji s riječkim Novim listom:

“Ugovor Rijeke i Novog lista je jedna prirodna suradnja i fenomenalna stvar za klub, za grad, za cijelu regiju. Ponosan sam i presretan. Nadam se da će već u četvrtak naslovnica biti o Rijeci koja je osvojila kup”, rekao je Mišković.

Nel Pavletic/Pixsell

“Trebali smo osvojiti prvenstvo. Još u srpnju sam rekao da smo složili momčad koja se može boriti za titulu. Razočaran sam zbog toga što nismo prvaci jer mislim da je Rijeka bolja od Dinama. A sutra… Izać’ van, opušteno i pobijediti Dinamo. Mi to možemo. A ja znam da će i igrači i navijači dati sve od sebe”, izjavio je predsjednik HNK Rijeka, Damir Mišković.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.