KAKO JE I KOGA TODORIĆ ZADUŽIVAO U NAJVEĆOJ PRIJEVARI I PLJAČKI OD NASTANKA HRVATSKE DRŽAVE I TKO ĆE SVE ZA TO KAZNENO ODGOVARATI

Luksuzna ljetovanja na Ibizi, krstarenja na skupocjenim jahtama čiji najam stoji više desetaka tisuća eura tjedno samo za bazične troškove, helikopterski letovi na mondena zimovanja u Corvaru u Alta Badiji, ali i druga još prestižnija zimovališta, kao i to tko je i za čije potrebe kupovao luksuzno žensko donje rublje i ostali asortiman prestižne marke Victoria’s Secret – samo su neke od egzotičnih stavki dugačke liste koju financijski forenzičari istražuju u Agrokoru.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

FOTO:Pixsell
PIŠE:BORIS BILAS I ORHIDEA GAURA HODAK
PODIJELI
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.