MILETIĆ: “Simptomatično je da se u vrijeme prije izbora događaju takve gnjusne poruke”

Nositelj Mostove liste u osmoj izbornoj jedinici, vjeroučitelj Marin Miletić, u srijedu je izjavio da Most neće koalirati ni s HDZ-om ni s SDP-om nakon predstojećih parlamentarnih izbora.

U razgovoru za N1 Miletić je objasnio zašto se priključio Mostu. “Za mene nije bilo druge opcije, kao i za druge mlade koji žele poštenje i čestitost u temeljima. Kada sam bio pritisnut politikom i kada je politika pokušala djelovati na moju slobodu govora, odlučio sam svoje talente koristiti za plemenitije stvari”, rekao je Miletić.

U Rijeci je dosad na lokalnim izborima izlaznost bila oko 19 posto. Miletić tvrdi da je to jer se nije imalo za koga glasati. Komentirao je i izjavu ministra zdravstva vilija Beroša o djeci u domovima i udomljavanju. “Djeci je najbolje da je prirodno i, naravno, da rastu u obitelji i mislim da država tu premalo čini. Moja sestra, liječnica koja ima materijalne uvjete, mnogo se mučila da bi mogla pokrenuti postupak i to učiniti. Treba to prvo olakšati, važno je da idemo korak po korak”, rekao je.

O uvredljivim grafitima i transparentima rekao je da su gnjusni, ali i dodao da su se pojavili ‘baš pred izbore’. “Tko god ima iole zdrave pameti, to osuđuje jer to nema veze s mozgom, ali simptomatično je da se u vrijeme prije izbora događaju takve gnjusne poruke. Isto kao i ona svastika na Poljudu, za koju se nikada nije doznalo tko ju je napravio”, kaže Miletić.

Na kraju je komentirao i s kim bi Most mogao u koaliciju nakon izbora. “Most je kao prezgodni komad. To je kao u srednjoj školi, kada vidiš nekog jako zgodnog, ti mu se nabacuješ, a onda, kad te otpili, kažeš frendovima da nisi htio s njom. Tako je i s Mostom, svi bi htjeli s Mostom. Druge stranke moraju udicu bacati da im se ljudi učlane, a nama dolaze brojni visokoobrazovani ljudi, studenti”, zaključio je Miletić.

Komentiraj