Milanović: “Plenković je po ramenu tapšao ljude koji su mene nazivali izdajnikom”

Predsjednik Zoran Milanović nastavlja kritike na račun premijera Andreja Plenkovića, novom objavom na društvenim mrežama.

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak u Bruxellesu da je potrebno ispitati je li on osobno bio metom nedavnog napada na Banske dvore i optužio je Miroslava Škoru, Most, televizijsku emisiju Bujica i list Hrvatski tjednik za širenje mržnje i agresije prema njemu, čije “sjeme” je još 2016. “posijao” predsjednik države Zoran Milanović.

To je na Facebooku komentirao Milanović čiji status prenosimo u cijelosti:

“Bilo bi dobro da predsjednik Vlade, umjesto da iz Brisela zapomaže i jadikuje, jasno kaže na koji sam to ja način “Pustio sjeme mržnje i agresije još u kampanji 2016.”

Dobro se sjećam te kampanje. Andrej Plenković je po ramenu tapšao i hrabrio ljude koji su mene nazivali izdajnikom. S većinom tih ljudi ja sam u međuvremenu uspostavio koliko-toliko normalan odnos. Tragedija ispred Banskih dvora mogla je imati i neku drugu pozornicu. Njezini korijeni nalaze se negdje drugdje.”

Podsjetimo, Zoran Milanović je poslijepodne već objavio podulji status na Facebooku u kojem je komentirao jučerašnje izjave predsjednika Vlade i glavne državne odvjetnice Zlate Hrvojć-Šipek.

 

Milanović se javio na Fejsu, prozvao Plenkovića i glavnu državnu odvjetnicu

Komentiraj