Milanović i Jandroković čestitali Stipanoviću: “Bravo Tonči, bio je ovo maestralni pothvat”

Hrvatski jedriličar Tonči Stipanović (35) osvojio je srebrno odličje u klasi Laser na olimpijskoj regati u Enoshimi. Tonči je tako obranio srebro iz Rija 2016., a u današnji plov za odličja je ušao kao treći.

Stipanović u karijeri ima svjetsko srebro i broncu, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine bio četvrti. Na novoj medaljina Olimpijskim igrama Stipanoviću su čestitali predsjednik države Zoran Milanović i predsjednik Sabora Gordan jandroković.

“Čestitam jedriličaru Tončiju Stipanoviću na osvajanju srebrne olimpijske medalje u Tokiju. Bravo Tonči, bio je ovo maestralni pothvat kojim ste ispisali povijest hrvatskog olimpijskog jedrenja. Hrvatskoj ste donijeli još radosti i vjere da ćemo Olimpijske igre u Tokiju pamtiti s ponosom”, napisao je Milanović.

“Poštovani i dragi Tonči, primite srdačne čestitke u ime Hrvatskoga sabora i moje osobno u povodu osvajanja srebrne medalje u plovu u klasi laser na olimpijskoj regati u Enoshimi.

Ustrajnim trudom, vježbom i predanošću ovim ste postignućem dokazali kako je moguće postići izvanredne rezultate. Nakon osvojenog srebrnog odličja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, zasluženo ste se ponovno uspeli na olimpijsko postolje. Vjerujem da će Vaši uspjesi inspirirati mnoge da ustraju i dostignu svoje sportske snove.

Želim Vam mnogo uspjeha i dobrog zdravlja u nastavku Vaše sportske karijere”, poručio je Jandroković.

Komentiraj