Milanović i Beroš stigli na bal, ali sve su oči bile uprte u supruge političara

Autor:

24.02.2024., Zagreb- U povodu 150. obljetnice osnutka i  kontinuiranog rada Hrvatskoga lijecnickog zbora pod pokroviteljstvom Hrvatskoga sabora i Ministarstva zdravstva odrzao se prvi Lijecnicki bal u hotelu Esplanade. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Photo: Igor Soban/PIXSELL

U Zagrebu se sinoć održao liječnički bal u hotelu Esplanade povodom 150. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora.

Liječnički bal održan je u Hotelu Esplanade u subotu, 24. veljače 2024. s početkom u 19:30., a već su ranije svoj dolazak na bal najavili Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović, ministar zdravstva RH Vili Beroš, kao i niz vodećih hrvatskih liječnika.

Photo: Igor Soban/PIXSELLI

Prva dama privlačila je pažnju u dugoj tamnoj haljini koja je pristajala uz Milanovićevo jednostavno tamno odijelo, a odabrala je i crveni ruž kako ultimativni beauty statement.

Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš pojavio se sa suprugom Jasminkom Beroš, koju rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti. Baš kao i prva dama i ona je odabrala jednostavnu crnu haljinu, ali i crveni detalj na noktima.

Čini se kako supruge političara vrlo dobro znaju kako ništa nije toliko vječno poput male crne haljine.

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Nakon četiri godine pauze, “Liječnički bal” organiziran je kao humanitarna manifestacija koja ima za cilj prikupljanje sredstava za različite dobrotvorne svrhe. Ove godine, prihod će biti doniran za osnivanje Kluba Škole Narodnog zdravlja Andrije Štampara, Medicinskog fakulteta i Hrvatskog liječničkog zbora, što će dodatno doprinijeti unapređenju zdravstvenog sustava, objavili su ranije iz Ureda predsjednika.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.