Microsoft uveo nadogradnje u Teams i internetski pretraživač Edge

Screenshot YouTube

Microsoft je nedavno uveo korisne nadogradnje na svojoj platformi Teams i internetskom pretraživaču Edge, prenose xda-developers.com.

Popularna platforma za poslovnu komunikaciju sad tijekom sastanaka ima potporu za snimku uživo i transkripciju za one koji slabije čuju govor ili imaju problema s audio reprodukcijom. Transkripcija je omogućena za 27 svjetskih jezika, a ovaj mjesec je uvedeno šest novih.

Sastanke je sad vrlo lako pratiti i na iPad uređajima, jer je uvedena bolja preglednost, tj. možete vidjeti sudionike sastanka, chat, itd. Na pametnim telefonima je omogućeno izravno pojavljivanje poruka u pop-up prozorima. Tu su i druge korisne nadogradnje te novi uređaji.

Od nedavno su u sklopu internetskog pretraživača Edge dostupne nove opcije za igračko iskustvo.

Nova stranica, gaming homepage, sad pokazuje informacije o vašim nedavnim uspjesima i igračkim aktivnostima, natjecanjima te informacije o umreženom igranju, koje je u tijeku. Internetska stranica nudi i vijesti o novim naslovima igara.

Jednim od najpoznatijih igara, kao što su Solitaire i Minesweeper, sad možete pristupiti direktno putem Edge izbornika.

Ako ove nadogradnje nisu instalirane automatski, preporučuje se nadogradnja na novu verziju poznate internetske tražilice.

Komentiraj