Michele Šego na sezonu i pol postao “farmaceut”

Talentirani napadač Hajduka Michele Šego iduću sezonu i pol je posuđen Slaven Belupu.

Ovaj 19-godišnjak je prošao sve omladinske selekcije Hrvatske, a za prvu momčad Bilih je do sada upisao 15 nastupa i postigao jedan zgoditak. Igrao je i za Hajduk II koji se natječe u Drugoj HNL ukupno upisavši 52 nastupa i 14 pogodaka.

Nakon potpisa suradnje s koprivničkim prvoligašem Šego je izjavio: “Drago mi je što sam stigao u Koprivnicu i Slaven Belupo, odmah na prvu su mi se svidjeli i grad i klub. Ovdje sam već nekoliko dana, momčad me odlično prihvatila i jedva čekam da krenu utakmice. Dat ću sve od sebe da se nametnem treneru i dobijem minutažu na terenu. Moje je da radim dobro, a ostalo će doći.

U dosadašnjem tijelu prijelaznog roka Slaven Belupo se pojačao i s Robinom Kamberom koji je pristigao iz Grasshoperra, Davorom Lovrenom koji je posuđen iz Fortune Dusseldorf, Nikom Havelkom koji je došao iz Varaždina te Franckom Etoundijem koji je potpisan kao slobodan igrač. Klub su pak napustili David Puclin, Krystian Nowak, Marko Martinaga i David Šugić, Filip Hlevnjak i Mihael Mladen su otišli na posudbe, a igračku karijeru je zaključio Muzafer Ejupi. Marko Igaroš i Marko Karamarko su pak dobili slobodne ruke u pronalasku nove destinacije u kojoj će nastaviti karijeru.

Komentiraj