Michale Jackson znao se često maskirati kako bi izašao među ljude

Autor:

** FILE ** In this March 5, 2009 file photo US singer Michael Jackson announces that he is set to play ten live concerts at the London O2 Arena in July, which he announced at a press conference at the London O2 Arena. A federal judge ruled in favor of Jackson’s estate Friday Aug. 10, 2012 that a businessman who operated a website using the likeness and some of the singer’s works had infringed copyrights and should be blocked from future usage of the material. (AP Photo/Joel Ryan, File)

voanews.com/

Michael Jackson stavljao je na sebe čitav niz maski kako bi izbjegao da ga prepoznaju na ulici zbog enormne slave koja ga je pratila.

Brat Michaela Jacksona Marlon Jackson otkrio je da bi pokojni Michael koristio mnoštvo neobičnih maski  kako bi izbjegao prepoznavanje na ulici. Kako je Marlon Jackson ispričao kralj popa se čak znao odjenuti kao beskućnik jer kao super zvijezda nije imao privatni život, te mu je maskiranje pomoglo da barem na moment osjeti život bez slave.

Za The Guardian je ispričao: “Michael se zatvorio u kutiju. I bilo mu je teško. Jako težak život za njega. To je zapanjujuće. Kad bi Michael samo zakoračio van, za nekoliko sekundi ljudi bi prestali raditi ono što rade i krenuli prema njemu. Zbog toga je počeo nositi maske.” Ispričao je i kako ga je jednom prilikom sreo u prodavaonici ploča, te mu je prišao s leđa i šapnuo na uho: „Michael, što radiš ovdje?“

“Bio je odjeven kao propalica. Odjeća mu je bila prljava, imao je iskrivljene zube, imao je afro frizuru, cipele su bile prljave, košulja poderana, ali je kupovao velik broj odličnih ploča. Rekao sam mu: “Još me nešto zbunilo, Michael, stalno nosiš iste cipele!“ Bile su to iste cipele koje je nosio na sceni.

Braća Jackson pričala su o Michaelu u intervjuu za Guardian o njegovoj smrti u dobi od 50 godina 2009. godine od srčanog zastoja nakon predoziranja drogom. Braća Jackson prisjetila su se života sa svojim bratom Michaelom  nakon što je Michaelova kći Paris nedavno progovorila o vremenu koje je provela s pokojnim ocem tijekom djetinjstva. “Moj se otac jako pobrinuo da budemo kulturni, da budemo obrazovani i da nam ne pokazuje samo sjaj i glamur“, izjavila je Michaelova kćer Paris.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.