FOTO: Međunarodni klub žena Zagreb organizira tradicionalni ‘Božićni sajam’

IWCZ

Međunarodni klub žena Zagreb organizira već tradicionalni ‘Božićni sajam’ u nedjelju 2. prosinca u prostorijama Zagrebačkog Velesajma (Paviljon 7 &7A).

Ovaj jubilarni, dvadeset peti po redu sajam održava se pod visokim pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, a ima humanitarnu narav. Predviđeno vrijeme trajanja sajma je od 11 do 16 sati.

Više od 45 predstavništva stranih država u Republici Hrvatskoj otvoriti će svoja vrata svim zainteresiranim te im predstaviti autohtona jela svojih država pa će tako svi posjetitelji imati priliku “proputovati svijetom“ te uživati u gastronomskim užicima raznih kultura. Cijelokupno događanje biti će obogaćeno međunarodnom glazbom te spektakularnim nastupima u tradicionalnim nošnjama.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje koji će imati priliku sudjelovati  i u dobrovoljnom prikupljanju sredstava koja su ove godine namijenjena Centru za palijativnu skrb u Zagrebu. Predsjednica Međunarodnog kluba žena Zagreb, Akuoma Helen Boromisa, poziva sve zainteresirane da “potpomognu dobru svrhu te ujedno provedu nedjeljni dan u zabavnoj atmosferi upoznavajući različite kulture i njihovu gastronomiju”.

Međunarodni klub žena (IWCZ) je nevladina, neprofitna udruga za žene svih nacionalnosti koje borave u Hrvatskoj. Klub ima više od 250 članica iz 50 različitih zemalja. Jedan od ključnih ciljeva kluba jest prikupljanje sredstava za grupe i ustanove u Hrvatskoj koje djeluju za dobrobit žena i djece.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]