MASTERPLAN Milanović planira Grbina pretvoriti iz opjevanog političkog autsajdera u kandidata SDP-a za novog predsjednika Hrvatske

Autor:

Sanjin Strukic/PIXSELL

Pobijedi li oporba na izborima, Grbin će biti izabran za predsjednika Sabora, a kada nakon toga Milanović da ostavku na mjesto predsjednika RH, Grbin će postati vršitelj dužnosti šefa države…

Nacional je tijekom proteklog tjedna u razgovoru s više izvora s lijeve političke scene, bliskih i predsjedniku Zoranu Milanoviću i predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu, doznao dosad nepoznate elemente njihove zajedničke inicijative o SDP-ovu davanju premijerskog mandata Zoranu Milanoviću.

Ti dosad nepoznati aspekti spomenutog master-plana mogli bi Peđu Grbina s donedavne pozicije opjevanog političkog autsajdera prometnuti u legitimnog kandidata SDP-a za novog predsjednika države, koji bi predsjedničku kampanju započeo kao netom izabrani predsjednik hrvatskog Sabora. Dakle, na energiji političkog pobjednika na netom održanim parlamentarnim izborima.

Radi se o scenariju koji ni po čemu ne bi bio protuustavan te koji bi za svega nekoliko tjedana SDP-u i njima predvođenoj koaliciji donio kompletnu vlast u državi….

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.