Mastercard Food truck krenuo na turneju od Istre do Dalmacije

Autor:

FOTO: facebook.com

Ljeto je godišnje doba rezervirano za čisti hedonizam. Da vrijeme bez stresa u prekrasnom okruženju uz more bude posebnije ovog ljeta brine Mastercard koji u suradnji s jednim od najboljih hrvatskih kuhara, Marinom Medakom, nudi jedinstveno gurmansko iskustvo – Food truck road trip koji će na svojoj turneji obići gradove od Istre do Dalmacije.

Bogatstvo domaćih svježih namirnica daje mogućnost stvaranja menua na kojem bi pozavidjele svjetske destinacije, a zanimljiva street food ponuda, koju je poznati chef osmislio posebno za ovaj projekt, će oduševiti sve.

“Stvaranje novog jela je uvijek iznova izazov koji vas ne ostavlja ravnodušnim pa tako je i s ovim jelima koja sam osmislio naslanjajući se na našu mediteransku tradiciju, lokalne namirnice i tehnike kuhanja koje sam iskoristio i presložio u street food dimenziju jela. Današnji užurbani stil života nas tjera da nešto s nogu, usput pojedemo pa kad je već tako zašto ne bismo jeli zdravo, ukusno i ispravno skuhano“, rekao je Marin Medak.

“Hrvatska je jedna od omiljenih svjetskih turističkih destinacija što potvrđuje čak 18.5 milijuna turista koji su je posjetili prošle godine. Veseli nas što inicijativama poput ove našu zemlju pretvaramo u još zanimljivije odredište. To svakako činimo i novim izdanjem projekta Priceless Croatia koje nudi gotovo 50 jedinstvenih i ekskluzivnih iskustva u destinacijama diljem Hrvatske“, rekla je Gea Kariž iz Mastercarda.

Turneja je krenula posjetom gradovima Puli i Rijeci i obuhvatit će sve važne turističke destinacije.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.