Marokanski nogometaš automobilom uletio u sportsku dvoranu

Marokanski nogometaš Sofian Kiyine doživio je tešku prometnu nesreću u belgijskom Liegeu jer je automobilom doslovno uletio u sportsku dvoranu. Igrač OH Leuvena je ozlijeđen i prevezen u bolnicu, ali nije u životnoj opasnosti.

Kiyine je, vozeći velikom brzinom, izgubio kontrolu nad svojim vozilom te u kružnom toku udario u rubnik, preletio cestu i doslovno uletio u susjednu dvoranu.

Na videu, koji se širi društvenim mrežama vidi se kako nogometašev automobil leti i zabija u sportsku dvoranu ostavljajući ogromnu rupu u zgradi.

Veznjak belgijskog OH Leuvena je ozlijeđen i prevezen u bolnicu, ali nije u životnoj opasnosti. Srećom, nitko drugi nije ozlijeđen premda se u dvorani nalazilo mnoštvo djece. Nekoliko trenutaka prije nesreće djeca su otišla u svlačionicu i nitko nije stradao.

Sportska dvorana Louis Melin je dom malonogometnog, košarkaškog i gimnastičkog kluba, a neko vrijeme neće moći biti korištena.

“Sofian Kiyine prevezen je na hitni odjel najbliže bolnice gdje se obavljaju daljnji pregledi, ali nije u životnoj opasnosti. Srećom, u nesreći nisu sudjelovala druga vozila niti osobe. Klub čeka više detalja o točnim okolnostima kako je došlo do nesreće prije daljnjeg odgovora”, poručili su iz kluba.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner