Marko Skejo i ove godine u Kninu, nije prošlo bez ‘Za dom spremni’

Autor:

05.08.2021., Knin - Svecani program i povodom Dana pobjede i Domovinske Zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. polaganje vijenaca kod spomenika hrvatske pobjede Oluja 95, na Trgu dr. Ante Starcevica. Marko SkejoPhoto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Predsjednik udruge 9. bojne HOS-a i njen ratni zapovjednik Marko Skejo i ove godine obilježio je obljetnicu Oluje u Kninu uzvikujući “Za dom spremni”.

Dok su predstavnici nekoliko braniteljskih udruga na trgu u Kninu polagali vijence za spomenik palim braniteljima, Skejo je održao govor u kojemu je rekao da je ‘hrvatska vojska srpskoj kobri satrala glavu’, piše N1.

PHOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Skejo je rekao da su se došli pokloniti poogibulima, njihovim obiteljima i svima živima. “Mi smo u zajedništvu, sve gardijska i pričuvne brigade, specijalna policija i naša policija i došli smo se pokloniti i odati počast onima koji su ginuli sa svim oznakama hrvatskim. Kao pripadnik 9. bojne HOS-a želim i ovdje pozdraviti sve naše poginule strarim hrvatskim pozdravom”, rekao je.

Potom je triput uzviknuo ‘Za dom’, a okupljeni su mu odgovarali ‘Spremni’.

Policija posljednje dvije godine nije prijavljivala Skeju zbog uzvikivanja ‘Za dom spremni’, poklič za koji je jednom rekao da mu je jednak kao nekoga pozdraviti s ‘Hvaljen Isus i Marija’.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.