Ministar imovine Goran Marić odgovorio je na prozivke Ivice Todorića da je na otok Smokvicu dolazio u društvu raznih dama, prenosi 24 sata.

“Na Smokvici sam bio jednom u životu i to prije dva mjeseca u pratnji svojih suradnika kada smo pripremali javni natječaj za davanje otoka u koncesiju. To su opskurne laži”, reagirao je Marić.

Ministar Marić oduzeo je koncesiju za otok Agrokoru koji ga je bespravno koristio i za to nije plaćao najam. Nakon javnog natječaja otok je na 30 godina na korištenje dobila jedna mađarska tvrtka, za što će ukupno platiti 183 milijuna kuna. Marić je naglasio da više nikada neće dopustiti da se tako loše upravlja državnom imovinom, na što se Todorić se prozvanim i napao ga da je tamo dovodio “dugonoge dame”.

“Zanimljivo je da te laži iznosi baš Goran Marić, čovjek koji je itekako koristio Smokvicu još kada Agrokor nije bio korisnik koncesije. I to nikada sam, već u pratnji dvije visoke dame. Bilo bi iznimno zanimljivo da, ako se ne sjeća o kojim se dugonogim damama radi, objasni kako se točno bira Miss Universe u SAD-u. Smokvica mu je očito bila smokvin list. Taj sam njegov višestruki trošak po Agrokorovom preuzimanju Smokvice osobno platio. Možda će Goran Marić Smokvicu moći koristiti i ubuduće. Naravno, besplatno (čitaj trošak poreznih obveznika)”, tvrdi Todorić.

“S Todorićem nikada nisam ni kavu popio, a kamoli da mi ju je on platio. Nisam nikada ranije niti bio na Smokvici, a niti sam njega spomenuo u svojoj izjavi. On kao pojedinac nije u mom fokusu, u mom fokusu je bolje upravljanje državnom imovinom koja je prošlih godina i zbog servilnosti bivših političkih struktura bila nezakonito korištena. Osobno ne mislim nikada ništa koristiti besplatno, niti sam to prije radio”, odgovorio je Marić.

“Nikada nije u državni proračun ušla niti kuna za koncesiju otoka. To je lako provjerljivo”. kaže Marić, prenose 24 sata.

Komentiraj