MARAS: “Bandić će potrošiti stotinu tisuća kuna na izvanrednu sjednicu skupštine”

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine u ponedjeljak je odgođena pola sata jer nema kvoruma, a gradski zastupnici trebaju raspraviti prijedlog Kluba SDP-a i Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez, da se gradonačelnik Bandić očituje o namjeri zbrinjavanja socijalno ugroženih građana u stambeno-poslovnom objektu u Novom Petruševcu 6 i 8.

Uoči sjednice Gradske skupštine, SDP-ov Gordan Maras održao je konferenciju za novinare na kojoj je rekao da će se danas, nakon redovne sjednice, održati izvanredna sjednica Gradske Skupštine na zahtjev gradonačelnika Bandića.

Povod izvanrednoj sjednici je, kazao je Maras, ‘sporazum između države i grada vezano uz Pantovčak’. “Sada za potrebe predsjedničke kampanje gradonačelnik Bandić de facto preko noći s predsjednicom Republike dogovara sporazum o, ja bih rekao, korištenju dijela Pantovčaka koji nije niti dobro iskomuniciran niti dobro prezentiran zastupnicima u Gradskoj skupštini”, kazao je Maras, prenosi Dnevnik.hr.

Dodao je kako se o preseljenju predsjednice s Pantovčaka može raspravljati i na redovnoj sjednici u srpnju. “A još jedna stvar koja je nevjerojatna je da se danas baca više stotinu tisuća kuna jer se saziva izvanredna sjednica. Nema nikakvog razloga da se to nije moglo obaviti na redovnoj sjednici u srpnju”, kazao je Maras.

Komentiraj