LJETO U DVORCU ORŠIĆ Program zatvara glazbeni projekt ‘Ethno Croatia’

Autor:

facebook.com

Ljeto je pred vratima i već mnogi pomišljaju kako da pobjegnu od gradske žege. Vjerovali ili ne odmah iza Medvednice, u prekrasnom atriju Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici nudi se bogati muzičko-kazališni program začinjen sa pravim domaćim delicijama, koje možete povezati sa izletima u prirodu ili kupanjem.

Manifestacija Ljeto u dvorcu Oršić traje od 15. lipnja do 17. srpnja i održavat će se u osam termina. Barokno zdanje idealan je prostor za uživanje u toplim ljetnim večerima, u kojima posjetitelje očekuju glazbeni nastupi, Međunarodni festival tamburice i folklora, kazališne predstave pa i večer posvećena bluesu. Festival sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa je pravo kulturno i gastro osvježenje.

Ono što trebate, je samo izabrati dan za izlet i spojiti ga sa programom koji vam odgovara te doći i uživati u delicijama u odličnim restoranima s pravim zagorskim specijalitetima.

17.07. (utorak)

21:00 ETHNO CROATIA – ulaz slobodan

Ethno Croatia je projekt Hrvatske glazbene mladeži koja okuplja mlade glazbenike cijeloga svijeta koji se druže i jedni od drugih uče o glazbi iz zemalja iz kojih dolaze. Do sada su na Ethno Croatia sudjelovali mladi glazbenici od Belgije, Danske, Hrvatske, Švedske, Estonije, Zimbabvea, Španjolske, Finske, Jordana, Čilea do Engleske.

Važno je napomenuti kako će u slučaju kiše program preseliti u Dom kulture Donja Stubica.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.