Mamićeva struja: “Predali smo 45 potpisa, Barišić sada mora sazvati izvanrednu skupštinu”

U ime struje koja traži sazivanje izvanredne sjednice Skupštine Dinama, u utorak su se oglasili Damir Rozić i Miroslav Rožić koji su poslali priopćenje u kojem potvrđuju da je zatraženo od predsjednika kluba Mirka Barišića sazivanje sjednice na kojoj je točka i njegova smjena.

danima već traje borba za vlast u Dinamu između dvije struje. Na jednoj strani je međugorska struja koja podražava od hrvatskog pravosuđa odbjeglog Zdravka Mamića, a na drugoj je zagrebačka opcija na čijem su čelu predsjednik Dinama Mirko Barišić i član Uprave Krešimir Antolić.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U utorak, 10. siječnja 2023. godine, član Skupštine i Izvršnog odbora g. Damir Zorić i Predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, predali su u ime 45 članova Skupštine odgovor na upit g. Mirka Barišića u vezi zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine.

Odgovor je to svih 45 članova Skupštine koji su zatražili izvanrednu sjednicu Skupštine na pogrešne i maliciozne interpretacije zahtjeva predanog dana 2. siječnja 2023. godine.

Predani odgovor istovjetno kao i izvorni zahtjev sadrži sedam točaka predloženog dnevnog reda:

1. Utvrđivanje dnevnog reda i izbor radnih tijela Skupštine:
a) radno predsjedništvo
b) verifikacijsko povjerenstvo
c) zapisničar
d) dva ovjerovitelja zapisnika
2. Izvješće verifikacijskog povjerenstva
3. Razrješenje Predsjednika Kluba
4. Izbor novog Predsjednika Kluba
5. Razrješenje Izvršnog odbora
6. Izbor novog Izvršnog odbora
7. Razno

Važno je naglasiti kako je za odgovor svoj potpis stavilo istih 45 članova Skupštine te je time zadovoljen statutarni i pravni normativ. Predsjednik Mirko Barišić dužan je prema statutu sazvati izvanrednu Skupštinu.

Damir Zorić, član Skupštine i Izvršnog odbora GNK Dinamo
Miroslav Rožić, predsjednik NO GNK Dinamo.”

Podsjetimo,

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]