Ivo Cagalj/PIXSELL

Mamić najavio konferenciju za medije o presudi i aferi SMS

Bivši glavni čovjek Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić koji je u Hrvatskoj osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, najavio je u ponedjeljak konferenciju za medije u Međugorju 3. prosinca 2018. godine, javlja Index.

“Obzirom da nemam drugih medijskih mogućnosti, ovim putem pozivam sve novinare iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te sve zainteresirane predstavnike medija na press konferenciju koja će se održati u ponedjeljak 3.12. u 12 sati u hotelu Villa Regina u Međugorju. Na press konferenciji ću iznijeti istinu o nepravomoćnoj presudi, o svim kaznenim postupcima koji se vode protiv mene, o tzv. aferi “SMS” i drugim relevantnim temama, te ću prisutnim novinarima biti na raspolaganju za pitanja o svim drugim temama koje će ih zanimati. Vidimo se na press konferenciji”, poručio je Mamić putem objave na Facebooku.

Konferencija za medije održat će se tri dana nakon sastanka optužnog vijeća Županijskog suda u Osijeku na kojem će se raspravljati o određivanju zatvora za Zdravka Mamića, nakon kojega bi mogao biti izručen Hrvatskoj.

Komentiraj