Barica K. kolateralna je žrtva, još uvijek nepoznatih huligana.

‘Desetak huligana je utrčalo u kafić, počelo razbijati, tući, bacili su bengalku i odjurili dalje. Na udaru im se našla moja 64-godišnja majka koja je još uvijek u potpunom šoku. Nalazi se u bolnici s teškim ozljedama. Ima potres mozga, prijelome rebara, izbijeni su joj zubi, a operirana joj je i noga jer ju je ozlijedila bačena bengalka. S majkom je bio još jedan gost, zaposlenik NSK, koji je od straha iskočio kroz prozor’, ispričao je to za Jutarnji list sin pretučene ugostiteljice Barice K., vlasnice kafića Dalmatinka u Zagrebu koji je u srijedu navečer demolirala skupina od desetak huligana.

Barica K. kolateralna je žrtva, još uvijek nepoznatih divljaka koji su se, kako doznaje Jutarnji list, odlučili osvetiti za incident od subote oko ponoći kada su nepoznati huligani na raskrižju Držićeve i Ulice Milke Trnine demolirali dva kombija s 13 Bad Blue Boysa koji su se vraćali s utakmice iz Pule.

– Nakon što su sve naše porazbijali, nasrnuli su i na jednog mladića ispred obližnje trgovine koji je, unatoč natečenom oku, odbio liječničku pomoć. Ovaj kafić posluje 40 godina. Bez ikakvih problema. Naziv Dalmatinka ostao je od prijašnjih vlasnika od kojih smo ga preuzeli, no ime nismo mijenjali. Pa, to je samo naziv, a mi s Dalmacijom nemamo nikakve veze – zaključio je sin vlasnice lokala.

Prije toga,  oko 18 sati ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice nepoznati su počinitelji verbalno napali 21-godišnjaka koji je zatim ušao u predvorje knjižnice, a oni za njim. U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak koji je iz zasad neutvrđenog razloga tjelesno napao 21-godišnjaka, izvijestila je PUZ.

Liječnička pomoć 21-godišnjaku je pružena u KB Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a policijski službenici doveli su 29-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok za ostalima intenzivno traga.

Komentiraj