Mama pune dvije godine sinu rođendan slavila na krivi datum: “Ja sam mu mama, valjda znam. A onda me pedijatar ispravio”

Mama troje djece Emily Vondrachek objavila je na TikToku video u kojem priznaje da već dvije godine rođendan svog drugog djeteta slavi na krivi dan; uvjerena da ‘ona zna kad joj je sin rođen’…

“Upravo sam razgovarala s njegovim pedijatrom, koji je spomenuo da je moj sin rođen 25. u mjesecu. Ali on je rođen 26., ja sam mu mama, odgovorila sam mu, valjda ja znam…”

Pedijatar joj je na to odgovorio da je sin ipak rođen 25. Da mu dokaže da je u krivu, mama Vondrachek je odlučila provjeriti svoj Facebook i kad je na njemu napisala da je stigla druga beba.

“Provjerila sam. Stvarno je rođen 25.”, rekla je posramljeno.

U videu je objasnila da joj taj sin čak nije ni prvo, već drugo, srednje dijete, a onda je nekoliko puta ponovila:

“Ja volim svoju djecu, ja volim svoju djecu… “, uzvikivala je, prenosi večernji.hr.

Mama dvije godine slavila sinu rođendan na krivi datum. Photo: TikTok/Screenshot

Javile se i druge žene

Svoju je grešku, kaže mama Vondrachek, odmah objavila na TikToku da drugim mamama pomogne da shvate vide da ‘i nisu tako grozne’.

“Ja sam se danima grizla kad sam svom djetetu pogriješila ime; netko me pitao kako se zove i rekla sam Ron, a ime mu je Harper”, ispričala je jedna pratiteljica, a druga je dodala kako je njoj mama jedne godine na rođendan cijeli dan pjevala ‘Sretan rođendan Allison…’. A ime joj je Ashley. I jedino je dijete…

“Mene je tata na mom vjenčanju predstavio kao Ellen. Zovem se Annie. Tad sam imala 19 godina”, napisala je djevojka u komentarima, a jedna je žena ispričala kako je četiri tjedna nakon poroda otišla sa svojom bebom do posla, da ju pokaže kolegama.

“Netko je pitao kako se zove, a ja sam blokirala. Ne znam zašto ali rekla sam Reno. To nam je pas”, napisala je, donosi The Sun.

 

@thevondyfam

How’s your day going? #momfail #mombrain #parenting101 #sahm

♬ original sound – Emily Vondy

Komentiraj