Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Ima je i na dionicama autocesta A1 između čvora Lučko i južnog portala tunela Sveti Rok; A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog teške prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 58.km prekinut je promet između čvora Ivanić Grad i naplatne postaje Zagreb istok u smjeru Zagreba. Promet je preusmjeren sa čvora Ivanić Grad na lokalne ceste. Kolona vozila na čvoru Ivanić Grad je oko 1 km.

IZVANREDNE SITUACIJE:

  • Vozilo u kvaru na autocesti A1 na 326. km između čvorova Vrpolje i Šibenik u smjeru Zagreba.
  • Vozilo u kvaru na autocesti A3 na 298.+300 km između čvora Spačva i naplatne postaje Lipovac u smjeru Lipovca.
  • Uočena je lisica na autocesti A1 na 194+000 km između čvora GOSPIĆ i čvora GORNJA PLOČA. Vozači se mole za dodatan oprez.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na ulazak osobnih vozila na GP Maljevac čeka se desetak minuta, a na izlazak teretnih vozila na GP Pasjak oko pola sata.

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina.

Do završetka radova za sav promet, osim za pješake, zatvoren je granični prijelaz Dvor. Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica.

Zbog radova se na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima. Od 13.10.2018. do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja kod graničnog prijelaza Gornji Brgat (DC223) (0+400 do 1+500 km).

Komentiraj