FaH/ Damir SENČAR

Magla mjestimice smanjuje vidljivost, vjetar usporava vožnju

Mokrih i skliskih kolnika ima u središnjoj Hrvatskoj, Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Dalmaciji i dijelu Slavonije. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama: A1 kod čvora Karlovac te između tunela Mala Kapela i čvora Otočac; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Ravna Gora, upozorava jutros Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće na čvoru Popovec, na kraku iz smjera Varaždinske ceste prema autocesti A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni.

Zbog naleta na životinju na autocesti A1 između čvorova Vučevica i Dugopolje, na 372. km u smjeru Splita, vozi se uz ograničenje brzine.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Zbog jakog vjetra na autocesti A1 između južnog portala tunela Svetoga Roka i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine.

Tijekom prijepodneva zbog pojačanog prometa, gužve su moguće na dionicama gdje su u tijeku radovi kao i na gradskim prometnicama te na prilaznim i obilaznim cestama

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

6. travnja trajekt iz Sobre za Prapratno će isploviti u 16:00 sati, umjesto u 15:00 sati.

7.travnja trajekt će iz Splita za Supetar isploviti u 21:30 sat, umjesto u 20:30 sati.

8.travnja će trajekt iz Splita za Vis isploviti u 19:30 sati, umjesto u 18:30 sati.

Granični prijelazi

Komentiraj