Magic Johnson otkrio da je spustio slušalicu Michaelu Jacksonu i organizirao Princeu pidžama party u svom kinu

Autor:

Magic Johnson attends the Elizabeth Taylor Ball to End AIDS on Thursday, Sept. 21, 2023, at The Beverly Hills Hotel in Beverly Hills, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Richard Shotwell/Invision/AP

Magic Johnson(64), bivši NBA igrač, otkrio je u emisiji ”The Jennifer Hudson Show” da je pjevaču Michaelu Jacksonu spustio slušalicu kad ga je nazvao, a glazbeniku Princeu je dopustio da ima pidžama party u jednom od njegovih kina.

Johnson je rekao da ga je Jackson zvao jer je htio da se pojavi u njegovu glazbenom spotu ”Remember the Time” iz 1992.

“Podigao sam slušalicu i čuo ‘Magic, želim razgovarati s tobom.’ Odmah sam poklopio slušalicu. Telefon je zazvonio dvije minute kasnije, ‘Magic, na telefonu je Michael Jackson’, a ja sam rekao ‘Ti nisi Michael Jackson’, pa sam ponovno spustio slušalicu”, prisjetio se Johnson.

“Dobro sam poznavao Jackieja Jacksona, njegova brata. Onda je on nazvao i rekao: ‘Magic, to te je stvarno nazvao Michael.’ ‘Ne, ne! Molim te, nazvat ću ga!” rekao je Johnson.

Kada je konačno razgovarao s Jacksonom, rekao je da je proveo sat vremena ispričavajući se. “Rekao sam mu da mi je žao i da sam mislio da se netko šali sa mnom”, prisjetio se.

“Jackson mi je rekao, ‘Snimam videospot i želim u njemu dvojicu MJ-a, tebe i Michaela Jordana”’, rekao je Johnson i dodao da je Jackson zatim pitao: ‘Možeš li doći kod mene kući večeras?”.

Johnson je odgovorio: “Mogu li doći do tvoje kuće? Čovječe, u koje vrijeme želiš da budem tamo?”.

Bivša zvijezda Los Angeles Lakersa stigla je u Jacksonov dom i sjela za dugački stol na katu, a otkrio je da je naručio piletinu s roštilja i povrće jer je mislio da će Jackson željeti pojesti nešto zdravo.

Međutim, kada je čuo da je slavna pop zvijezda naručila dostavu iz KFC-a, vrisnuo je: “Michael, ti jedeš Kentucky Fried Chicken!” “Rekao sam mu, ‘Pričekaj, moram sići dolje do tebe i podijelit ćemo tu kanticu.’ Sjeli smo na pod i slistili to pile!” rekao je Johnson.

Johnson je također otkrio da ga je pjevač Prince zamolio da mu dopusti da organizira pidžama party u jednom od njegovih lanaca kina.

Johnson se prisjetio da je Prince htio doći u 1 ujutro s “autobusom” ljudi i da će svi obući pidžame. Obavijestio je upravitelja kina o tome i on se pobrinuo da se pozove osoblje koje će uslužiti Princea i njegove prijatelje.

”Otišao sam spavati i ustao u ponoć kako bih provjeriti je li sve OK. Zaista je došao autobus ljudi, zabavljali su se, bili su kao mala djeca, smijali su se svakoj šali, svemu što se događa, i to u pidžamama. Dogodilo se upravo ono što je Prince obećao”, rekao je Johnson.

“Bio sam uzbuđen što je Prince došao u naš kvart i kino sa svojim prijateljima, to je bilo prekrasno. To vam pokazuje koliko su ta kina bila važna ljudima”, rekao je Johnson i dodao da je Jackson imao premijeru “Thrillera” u jednom od njegovih kina.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.