Madonna na koncertu pala sa stolice i zaboravila riječi pjesme

Autor:

Press/Ricardo Gomes

Američka pjevačica Madonna pala je na pozornici tijekom koncerta u Climate Pledge Areni u Seattleu tijekom njezine turneje Celebration. Video je postala viralan na društvenim mrežama i prikazuje slavnu pjevačicu kako pada sa stolice, ali zatim ustaje s osmijehom.

Madonna se nalazi na svjetskoj turneji koju je bila odgodila nakon što je prošle godine dobila tešku bakterijsku infekciju. Nakon liječenja i oporavka, glazbena ikona nastavila je koncertne nastupe.

U kratkoj snimci se vidi kako sjedi na stolici tijekom hit pjesme “Open Your Heart” iz 1987. U plesnoj koreografiji plesač je vukao Madonnu na stolici, ali imao je štikle s visokom petom pa se je poskliznuo i oboje su pali na pod.

Nakon što je kratko izgubila ravnotežu, Madonna se okrenula na trbuh i nasmijala se dok je pozirala publici. Nakon toga došao je muškarac s kamerom kako bi joj pomogao da sjedne na stolicu.

Madonna je pokušala nastaviti s nastupom i opet je sjela na stolicu, ali ubrzo je shvatila da, nažalost, krivo sjedi. Publika se nasmijala dok je ona blago opsovala i okrenula se u pravilan položaj. Tada jo je prišla druga plesačica sa stolicom kako bi završili koreografiju. Iako je Madonna nastavila show, ipak je bila pomalo zbunjena padom pa je rekla: “Sranje, zaboravila sam riječi.” Ali brzo se prisjetila teksta pjesme i završila koreografiju stojeći na stolici okružena plesačima uz odobravanje razdragane publike.

Ubrzo nakon što je video postao viralan, obožavatelji su objavu zasuli pohvalnim komentarima glazbene legende.

Jedan je napisao: “Ona je jebena profesionalka. Sav njen trud da nas zabavi. Morate je voljeti. Ona je nevjerojatna.” Drugi obožavatelj komentirao je: “I nitko se neće usuditi reći ništa loše zato što je pala jer je sve spasila svojim drskim smijehom!”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.