Croatia Sotheby's International Realty

Luksuzni nekretninski brend Sotheby’s International Realty® obara rekorde rezultatima prodaje

Svjetsko tržište luksuznih nekretnina doživjelo je veliki uzlet nakon poteškoća koje su ga potresale proteklih godina.

To pokazuju podaci izneseni u godišnjem izvješću međunarodnog brenda Sotheby’s International Realty®, koji svoj partnerski ured ima i u Hrvatskoj.

Ukupno 108 milijardi dolara prihoda od prodaje na globalnoj razini, 950 ureda u 69 zemalja svijeta te 22 000 brokera pokazuju jačinu samog brenda na globalnoj razini, ali i pozitivan rast tržišta nekretnina.

Godine 2017. bila je, kako stoji u izvješću, “iznimno uspješna za brend pa i u širenju na Europsko tržište”, a tu se zasigurno može svrstati i otvaranje ureda u Hrvatskoj.

Croatia Sotheby’s International Realty već je u prošloj, prvoj godini poslovanja, ostvarila kapitalnu prodaju jednog od najpoželjnijih luksuznih objekata u blizini Opatije, Vile Castello. S predstavništvima duž cijele jadranske obale i agentima u svim Hrvatskim regijama svojim inozemnim klijentima nudi ekskluzivne nekretnine iz svog portfelja.

“Hrvatsko tržište nekretnina može udovoljiti svjetskim zahtjevima, a Hrvatska kao zemlja je iznimno zanimljiva stranim investitorima. Broj kvalitetnih luksuznih objekata i investicijskih projekata povećao se za gotovo 40%, a zahvaljujući samoj Sotheby’s International Realty® mreži imamo jasan uvid u potrebe stranih klijenata te im se možemo direktno obratiti”, reako je Marko Pažanin, direktor i partner Croatia Sotheby’s International Realty.

Pozitivni trendovi i svježi porast potražnje za luksuznim nekretninama u Hrvatskoj dobar su znak potpunog oporavka tržišta te put prema percipiranju Hrvatske kako idealne zemlje za ulaganje i razvoj projekata.

Komentiraj