Lucy Liu otkrila da je uživala pozirajući za kanadsko izdanje časopisa Elle

Screenshot YouTube

Lucy Liu je nedavno otkrila da je sa zadovoljstvom dala intervju i pozirala za naslovnicu kanadskog izdanja poznatog modnog časopisa Elle, prenosi yahoo.com.

Američka glumica se je istaknula brojnim ulogama u popularnim filmovima i televizijskim serijama, a nije joj stran ni svijet borilačkih vještina i mode. Liu se ne boji pokazati tijelo pred objektivom, dok za svečane i posebne prigode najčešće bira elegantne dizajnerske kombinacije.

Za snimanje fotografskog editorijala 53-godišnja Lucy Liu odjenula je haljinu poznate modne kuće Gucci na kojoj se ističe uzorak spirale. Blistava šminka je naglasila njezin porculansku ten i jagodice, dok je za naslovnicu morala uskočiti u vrlo zanimljivu kreaciju, koja ističe slobodan stav. Originalno dizajnirani metalik top boje bakra i voluminozne napuhane hlače su odjevni predmeti iz kolekcije etikete Louis Vuitton.

Glumica je u razgovoru za zimsko izdanje otkrila da je s godinama sakupila i veliku količinu iskustva, no osjeća i da sad zna manje, nego prije. To je zapravo dobra stvar, jer to potiče na daljnje istraživanje.

Komentiraj