Livaković: “Najveća nagrada je ovakav povratak doma”

Autor:

19.12.2022., Zadar - Zadrani organizirali svecani docek na Forumu za Vatrene reprezentativce Livakovica i Erlica.   Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Nekoliko tisuća ljudi okupilo se i u Zadru gdje su dočekana dvojica hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Dominik Livaković i Martin Erlić, nakon osvajanja brončane medalje na SP-u.

Prije četiri i pol godine Zadrani su mogli pozdraviti i kapetana reprezentacije Luku Modrića koji ovaj put nije mogao doći među zadarske navijače, ali se putem videopoziva obratio okupljenima tijekom ovog ponedjeljka.

„Žao mi je što ne mogu biti s vama, ali zahvaljujem vam svima na velikoj podršci koju smo uvijek imali od vas pa tako i tijekom ovog turnira. Uživajte i priredite lijepi doček Livakoviću i Erliću, oni su to zaslužili“, poručio je Modrić.

Upravo je tako i bilo nakon što su na pozornicu izašli prvi hrvatski vratar Livaković i Erlić, a posebno su Zadrani bili oduševljeni kada je riječ preuzeo Livaković, izravni junak utakmice osmine finala protiv Japana i potom četvrtfinala proti Brazila.

„Svi me pitaju oko te Zlatne rukavice, nagrade za najboljeg vratara. No, najveća nagrada je ovaj povratak doma i dočeci kakve smo imali u nedjelju u Zagrebu i sada ovaj u Zadru. I kako kaže naš kapetan, nadamo se kako ćemo se jednom vratiti i sa zlatnom medaljom“, rekao je Livaković.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.