Lista “Dinamovo proljeće” pobjednik izbora za skupštinu Modrih

Autor:

02.03.2024., Zagreb - Izbori za Skupstinu GNK Dinamo pod zapadnom tribinom Maksimirskog stadiona. Velimir Zajec, nositelj liste "Dinamovo proljece" na glasanju. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj / Pixsell

U subotu 2. ožujka održani su povijesni izbori za Skupštinu GNK Dinamo, objavljeno je iz Maksimira. U I. Izbornoj jedinici pobijedila je lista br. 2. – “Dinamovo proljeće” na čelu s nositeljem liste Velimirom Zajecom.

Od ukupnog broja mogućih glasača (13.025) izborima je pristupilo njih 7.111, odnosno 54,6%. Od ukupno 7.111 glasova, 381 je bio nevažeći.

Za kandidacijsku listu “Dinamovo proljeće” glasovalo je 5.983 glasača, odnosno njih 88,9%. Za kandidacijsku listu “Dinamo iznad svih” koju je predvodio Otto Barić mlađi glasovalo je 747 glasača, odnosno njih 11,1%, priopćili su Plavi.

Prethodno je II. izbornoj jedini tajnim glasovanjem aktualnih članova Izvršnog odbora kluba odabrano 35 članova skupštine. Novi saziv skupštine će potom na sljedećoj sjednici koja će biti održana do 11. ožujka birati novog predsjednika, a kandidati su aktualni predsjednik Mirko Barišić i predvodnik liste “Dinamovo proljeće” Velimir Zajec.

Izabrano 35 kandidata s liste Mirka Barišića, evo tko sve ulazi u klub

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.