Lidl Hrvatska ponovo povećao plaće zaposlenicima

Lidl Hrvatska

Od početka poslovanja u Hrvatskoj, Lidl neprestano povećava plaće svojim zaposlenicima.

Zaposlenicima u svih 96 trgovina diljem Hrvatske te u logističko-distributivnim centrima u Jastrebarskom i Perušiću od 1. ožujka tj. početkom nove poslovne godine 2019. povećana je bruto plaća za 10 do 12 posto. Zadnje povećanje dogodilo se prije nepunih godinu dana, u ožujku 2018. godine, kada je radnicima u trgovinama i skladištima plaća povećana za 8.5 posto.

Osim osnovnih primanja zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su božićnica, regres, sezonski dodatak, sistematske preglede te brojne druge pogodnosti. Osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, sukladno potrebama poslovanja.

Trenutno je u tijeku natječaj za 400-tinjak sezonskih radnika u priobalnim gradovima za 2019. godinu. Svake godine tijekom turističke sezone, Lidl Hrvatska zapošljava oko 500 novih zaposlenika od kojih dio svake godine po završetku sezone imaju priliku postati stalni Lidlovi zaposlenici.

Lidl Hrvatska već je sedam godina nositelj Certifikata Poslodavac partner te godinama drži visoko drugo mjesto među poslodavcima prvog izbora.

Komentiraj