‘SLOMLJENO SRCE’ Lewis Hamilton žali što je odbio ponudu Toma Cruisea i ulogu u filmu “Top Gun: Maverick”

Autor:

Anthony Hamilton, Tom Cruise, 44 Lewis Hamilton GBR, Mercedes-AMG Petronas F1 Team, F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone Circuit on July 3, 2022 in Silverstone, United Kingdom. Photo by HOCH ZWEI Silverstone United Kingdom *** Anthony Hamilton, Tom Cruise, 44 Lewis Hamilton GBR, Mercedes AMG Petronas F1 Team , F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone Circuit on July 3, 2022 in Silverstone, United Kingdom Photo by HOCH ZWEI Silverstone United Kingdom

HOCH ZWEI

Lewis Hamilton, britanska zvijezda Formule 1, i Tom Cruise prijatelji su već 10 godina, otkako ga je filmska zvijezda, bez ikakvog povoda, pozvala da dođe na snimanje filma „Na rubu budućnosti“ (Edge of Tomorrow) iz 2014.

Temeljem tog prijateljstva, Cruise je 2018. godine povezao Hamiltona s Josephom Kosinskim, koji je u to vrijeme pripremao snimanje filma „Top Gun: Maverick“, te mu je ponudio ulogu jednog od pilota. Hamilton je tu ponudu odbio da bi sada, u razgovoru za magazin GQ, izjavio kako žali što nije prihvatio ponudu Cruisea koji je stajao iza te ponude.

Hamilton je tada odbio ponudu jer se snimanje filma preklapalo sa utrkama Formule 1 te sezone u kojoj je britanski vozač vodio veliku bitku sa Sebastianom Vettelom. „Prvo, nikada nisam dobio nikakve glumačke lekcije. A nisam želio biti onaj zbog kojeg će film biti razočaravajuć. Drugo, nisam imao vremena posvetiti se tome. Sjećam se da mi se srce slomilo kada sam morao to reći Joeu i Tomu“, ispričao je Hamilton priznajući „A onda sam požalio, normalno, jer kada su mi prikazali film rekao sam ‘To sam mogao biti ja’“.

U filmu „Top Gun: Maverick“ Cruise je ponovio ulogu Petea “Mavericka” Mitchella koju je odigrao 1986. godine u filmu „Top Gun“. Nastavak filma zaradio je na kino blagajnama diljem svijeta gotovo 1,5 milijardi dolara te je smatran filmom koji je spasio kina nakon pandemije koronavirusa. S druge strane, Hamilton je 2018. godine postao svjetski prvak u Formuli 1.

Ipak, Hamilton je u istom intervjuu najavio kako bi se mogao posvetiti filmskoj produkciji nakon što se umirovi i povuče iz utrka Formule 1. Ovaj sedmerostruki svjetski prvak sada producira novi film o utrkama Formule 1 u kojem glavne uloge imaju Brad Pitt i Damson Idris. Govoreći o snimanju tog filma i svojoj ulozi na setu izjavio je kako nije želio „pričati sra…“. „Davao sam im savjete o tome što su zapravo utrke i što će, a što neće, izazvati reakcije obožavatelja Formule 1, kakav sam i sam“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.