LETJELE ŠAKE Tri muškarca i dvije djevojke potukli se u šest ujutro na benzinskoj

Autor:

08.05.2018., Sibenik -r"nNa razvodnoj ploci trgovackog centra u Dalmareu doslo je do pozara koji su vatrogasci brzo stavili pod nadzor.r"nPhoto:  Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog masovne tučnjave na benzinskoj postaji u rano ujutro ovih dana je zbog narušavanja javnog reda i mira osuđeno svih petero sudionika prekršaja.

Tučnjava je izbila u listopadu prošle godine oko 6 sati ujutro u kafiću benzinske postaje Mo-benz u Čakovcu. Potukla su se tri muškarca i dvije djevojke, svi su bili pijani. O tome tko je prvi počeo teško je suditi jer se svi brane da nisu oni.

No, s obzirom da je videosnimka nadzornih kamera nedvojbeno pokazala da su svi sudjelovali u tučnjavi, odnosno narušavanju javnog reda i mira, prekršajni ih je sudac sve i osudio, piše Danica.

Fino društvo

Danko (31) je tako osuđen jer je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila prvo vrijeđao Nikolu pogrdnim riječima “je*em ti mater”, pa su se međusobno izudarali.

Nakon toga se fizički sukobio i s Bojanom (45), također pod utjecajem alkohola od 0,98 promila, s kojim se isto tako međusobno udarao.

Nikola (24), višestruko osuđivan, prvo je vrijeđao Danka pogrdnim riječima “je*em ti mater”, da bi se zatim međusobno izudarali. Nikola se udaljio prije dolaska policije pa nije alkotestiran, ali svjedoci kažu da je i on bio pijan.

Marija (26) je pod utjecajem alkohola od 0,82 promila vrijeđala Margaretu pogrdnim riječima “kurvo, droljo” da bi se potom međusobno izudarale.

Margareta (21) je pod utjecajem alkohola od 1,32 promila remetila javni red i mir tako što je vrijeđala Mariju pogrdnim riječima “kurvo, droljo”, da bi se potom međusobno izudarale.

Sudac je Danka, Nikolu i Bojana osudio na po 15 dana uvjetnog zatvora, a Mariju i Margaretu na po 100 eura kazne. Svi moraju platiti i prekršajne troškove u rasponu od 30 do 60 eura. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.