Lady Gaga šokirala Salmu Hayek na snimanju novog filma

Autor:

Promo

Salma Hayek i Lady Gaga započeli su snimanje filma „House of Gucci” redatelja Ridleya Scotta u kojem Lady Gaga glumi Patriziu Reggiani, ženu koja je 1995. godine organizirala ubojstvo bivšeg supruga Maurizia Guccija (Adam Driver), nasljednika modnog carstva Gucci, dok Salma Hayek glumi vidovnjakinju koja je osuđena zbog pomaganja u organizaciji ubojstva.  No, i prije početka snimanja Lady Gaga oduševila je Salmu Hayek svojim glumačkim pristupom.

„Razgovarali smo telefonom i ona je već tada bila Patrizia. Njen akcent bio je savršen“, rekla je Salma Hayek za magazin Variety objašnjavajući kako su na početku snimanja imali nekoliko zabavnih scena koje neće završiti u filmu ali koje su pokazale koliki je ona profesionalac. „Obje svakog dana jedva čekamo početak snimanja na kojem se nadigravamo. Ovo je savršeni način da se vratim poslu“, tvrdi Salma Hayek koja je nedavno ispričala kako je preživjela težak oblik koronavirusa.

Savršeni posao ne bi bio takav bez Lady Gage za koju Salma Hayek kaže „Ona je nevjerojatno talentirana, nevjerojatno pametna. Povrh svega, ona može ono što ne mogu svi glumci, bez obzira koliko su dobri, a to je akcent. Ima savršeni sluh. Izvrsna je u improviziranju što nemaju svi u sebi. Potpuno ulazi u lik koji glumi. Njena posvećenost ulozi i glumi je takva da sam je do sada vidjela jednom ili dva puta u svojoj karijeri. Ujedno, ona je sjajan timski igrač“.

Osim toga, za Salmu Hayek je suradnja s Ridleyem Scottom ostvarenje snova. „Od Ridleya sam očekivala samo najbolje tako da sam mislila da ne ne može iznenaditi ali nisam znala da će rad s njime biti toliko zabavan. Očekivala sam to od Lady Gage ali on je taj kojia zabavlja sve oko sebe na snimanju“. Povrh svega, film se snima u Italiji. „U Rimu sam, glumim u filmu, a sve to doprinosi uživanju u glumi. Za mene je to nirvana. Neprestano naručujem tjesteninu s velikim osmjehom na licu. Obožavam tjesteninu i ne osjećam nikakvu krivnju zbog toga“, zaključila je Salma Hayek.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.