Signore e Signora Gucci, prva fotografija Lady Gage sa snimanja novog filma

Autor:

Twitter

U tijeku je snimanje filma „House of Gucci“ koji režira Ridley Scott a u kojem glavnu ulogu glumi Lady Gaga. Film je temeljen na istinitim događajima, a ona glumi Patriziu Reggiani, bivšu suprugu Maurizia Guccija, vlasnika čuvene modne kuće. Gucci je ubijen 1995. godine na ulazu u svoj ured a istraga je otkrila da je upravo Patrizia Reggiani naručila ubojstvo i to nakon što ju je suprug ostavio zbog druge žene. U utorak je na svom Twitter profilu Lady Gaga objavila prvu fotografiju sa snimanja filma. Nastala je ispod snježnih planina, ona je na fotografiji s glumcem Adamom Driverom koji u filmu glumi Maurizija Guccija. Zato je pored fotografije napisala „Signore e Signora Gucci“.

Patrizia Reggiani bila je osuđena na 29 godina zatvora, a puštena je na slobodu 2016. godine, nakon odsluženih 18 godina. Guiseppina Auriemma, njezina vidovnjakinja, priznala je da je angažirala ubojice te je osuđena na 25 godina zatvora, dok je plaćeni ubojica osuđen na doživotni zatvor. Gucci je u osamdesetima napustio svoju suprugu zbog mlađe djevojke, a Patrizia Reggiani je 1992. godine oboljela od tumora na mozgu. Godine 2000., dok je bila u zatvoru, pokušala je samoubojstvo.

Scenarij filma temelji se na knjizi Sare Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed“. Za Lady Gagu ovo će biti prva filmska uloga nakon one u hitu „Zvijezda je rođena“ za koju je bila nominirana za Oscara za najbolju glumicu, te je dobila Oscara za najbolju pjesmu „Shallow“.

Pored ovo dvoje glumaca u filmu će glumiti i Jared Leto, Jeremy Irons te Al Pacino. Najavljeno je da film stiže u kina 24. studenoga.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.