Lady Gaga kao naručiteljica ubojstva bogatog bivšeg muža

Autor:

facebook.com

Lady Gaga glumiti će u filmu o modnoj dinastiji Gucci i ubojstvu unuka osnivača Guccio Guccija. Kako javlja portal Deadline, film će režirati Ridley Scott a ona će glumiti Patriziu Reggiani, bivšu suprugu ubijenog unuka Maurizija Guccija.

Maurizio Gucci ubijen je 1995. godine, a Patrizia Reggiani proglašena je krivom 1998. godine jer je naručila njegovo ubojstvo. Ona je tada osuđena na 29 godina zatvora, a puštena je na slobodu 2014. godine, nakon odsluženih 16 godina. Guiseppina Auriemma, njezina vidovnjakinja, priznala je da je angažirala ubojice te je osuđena na 25 godina zatvora, dok je plaćeni ubojica osuđen na doživotni zatvor.  Gucci je u osamdesetima napustio svoju suprugu zbog mlađe djevojke, a Patrizia Reggiani je 1992. godine oboljela od tumora na mozgu. Godine 2000., dok je bila u zatvoru, pokušala je samoubojstvo.

Scenarij filma temeljit će se na knjizi Sare Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed“. Za Lady Gagu ovo će biti prva filmska uloga nakon one u hitu „Zvijezda je rođena“ za koju je bila nominirana za Oscara za najbolju glumicu, te je dobila Oscara za najbolju pjesmu „Shallow“. Nepoznato je kada će početi snimanje ovog filma jer Ridley Scott prvo mora dovršiti film “The Last Duel” koji trenutno snima, a u kojem glume Ben Affleck, Matt Damon i Adam Driver.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.