KYRGIOS NE PRESTAJE: Lomio rekete, psovao suca pa pljunuo prema njemu

Autor:

epa07757183 Nick Kyrgios of Australia in action against Daniil Medvedev of Russia during the men's singles final match in the Citi Open tennis tournament at the Rock Creek Park Tennis Center in Washington, DC, USA, 04 August 2019.  EPA/ERIK S. LESSER

EPA/ERIK S. LESSER

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios ne prestaje s incidentima na terenu. U drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Cincinnatiju, Rus Karen Hačanov pobijedio ga je sa 6:7, 7:6, 6:2, a Kyrgios je svoje frustracije ponovno iskaljivao na reketima i vrijeđajući suca.

U drugom setu kod 5:4, Australac je optužio suca Fergusa Murphyja da prerano uključuje sat za servis i ubrzo je krenuo sa spominjanjem Rafaela Nadala. “Rafa igra tako brzo? Smiješno. Smiješno! Ako Rafa igra tako brzo, umirovit ću se. Ja sam među onima koji igraju najbrže na Touru”, vikao je Kyrgios.

Nakon što je kažnjen zbog psovanja i nazivanjem suca “najgorim u tenisu” nije stao, već je u jednom trenutku otišao u s terena prema svlačionici na “WC pauzu” iako mu je Murphy rekao da ne izlazi.

Prema tunelu je otišao s dva reketa, koja je usput polomio, a sudac incident nije vidio pa ga nije mogao dodatno kazniti.

Kyrgios tu nije stao – na kraju meča sucu nije pružio ruku, već ga je opsovao i pljunuo u njegovom smjeru.

čeka se odluka ATP-a o novom skandaloznom ispadu Australca.

OZNAKE: nick kyrgios

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.