KYRGIOS: “Da, htio sam ga pogoditi. Htio sam da dobije lopticom u prsa”

‘Zločesti dečko’ svjetskog tenisa, Nick Kyrigios ponovno ‘udara’. Kyrgios je izgubio od Rafaela Nadala u drugom kolu Wimbledona sa 6-3 3-6 7-6 (7-5) 7-6 (7-3), ali meč je obilježilo novo problematično ponašanje Australca.

Kyrgios je u jednom trenutku Nadala gađao lopticom, a nakon meča je kazao da se neće ispričati. “Zašto bih se ispričao? Dobio sam poen. Lik ima toliko osvojenih Grand Slamova i hrpu love na računu. Mislim da može izdržati jednu lopticu u prsa. Da, htio sam ga pogoditi. Htio sam da ju dobije u prsa”, rekao je Kyrgios.

Nadal je također komentirao ovaj potez Krgiosa. “Uspio sam podmetnuti reket. Takav udarac nije opasan za mene, ali je opasan za linijske suce i publiku”, dodao je Španjolac. “Kada udarite loptu na taj način, nemate pojma gdje će ona završiti. Znam da je talentiran igrač, ali i ja sam profesionalni tenisač. Znam da takva lopta može završiti bilo gdje”, dodao je.

Tijekom prve polovice meča Kyrgios se nekoliko puta posvađao sa sucem Damienom Dumusoisom, najviše oko toga koliko vremena Nadal uzima između poena. Kyrgios je suca nazvao ‘sramotom’, a nakon meča je rekao: “Sudac je bio grozan. Mislim, stvarno grozan. Zašto bih morao čekati da se Rafa sveki put vrati u ritam između poena”, rekao je.

Komentiraj