HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

KUJUNDŽIĆ “Rohatinskog sam mogao nagovarati jedino da napravi kolonoskopiju ili gastroskopiju”

Ministar zdravstva Milan Kujundžić gostovao je u nedjelju u ‘Točki na tjedan’ N1 televizije, gdje je komentirao iskaz bivšeg guvernera HNB-a Željka Rohatinskog, koji je pred saborskim istražnim povjerenstvom rekao da ga je i on, uz tadašnjeg predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, nagovarao da se kandidira na predsjedničkim izborima.

“Moram priznati da sam se slatko nasmijao na to, da je tako obrazovan čovjek ispalio to da sam ga nagovarao. Ja sam ga samo jednom u životu vidio. U političkom sustavu tad nisam zauzimao nikakvo mjesto, a sreo sam ga kod gospodina Todorića, jer sam nekoliko puta bio kod Ivice Todorića, jer je to čovjek koji je puno puta pomogao i bolnici Dubrava”, rekao je Kujundžić.

“I 2004. kad sam postao ravnatelj u Dubravi, radili smo kongres u Vukovaru uoči ove obljetnice, a gospodin Todorić je osigurao prijevoz, smještaj i hranu ljudima koji su tamo sudjelovali”, dodao je Kujundžić ističući kako je jedino na što je mogao nagovoriti Rohatinskog ‘kolonoskopija ili gastroskopija’.

Komentiraj