NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA Tri odvojena napada nožem, srpski MMA reprezentativac izboden na smrt

Autor:

Foto: Instagram/arenafighttv

U Beogradu su se noćas u razmaku od jedne minute dogodila dva odvojena napada nožem, ne bi li se treći napad odvio u jutarnjim satima.

Prvi je muškarac uboden je nožem u 00:54 na Terazijama, u blizini hotela Moskva te je uslijed teških ozljeda prebačen na reanimaciju u bolnicu. Drugi muškarac uboden je u 00:55 sati na uglu Dobračine i Dunavske ulice te je baš kao i prvi ozlijeđeni također prebačen u bolnicu, no nažalost je podlegao ozljedama.

Treći napad nožem u jednoj večeri  dogodio se u jutarnjim satima ispred jednog ugostiteljskog objekta, gdje je svađa grupe mladića eskalirala nakon čega je jedan nožem izboden u predjelu prsa. Mladića je u teškom stanju prevezen u KBC Zemun.

Ubijeni mladić bio je MMA reprezentativac

Prema pisanju srbijanskih medija preminuli mladić je srpski MMA reprezentativac Stefan Stavić (23) koji je izboden u stravičnom napadu.

Napadač koji je Savić izbo može ispod pazuha nakon napada je pobjegao.

Srpski mediji otkrivaju polagano detalje ubojstva koje je šokiralo Srbiju jer dogodilo se to u ulici punoj ugostiteljskih objekata i nadzornih kamera.

“Stražar sam i sinoć sam radio. Vidio sam neku gužvu tu na uglu, ali isprva nisam shvatio o čemu se radi. Kada sam prišao malo bliže vidio sam Hitnu i policiju, sve je bilo blokirano”, rekao je za Kurir stražar iz obližnje firme, pa dodao:

“Ovo je industrijska zona i svaka firma ima svoj nadzorni sistem i policija je već sinoć počela uzimati kamere.”

Blic otkriva da su ubijeni i ubojica bili u jednom ugostiteljskom objektu u Dobračinoj ulici, a do je do svađe došlo po izlasku iz njega. Potom ga jurio niz Dobračinu pa potom izbo na križanju s Dunavskom.

Foto: Instagram

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.