hina

KRSTULOVIĆ OPARA NAKON MOŽDANOG UDARA: “Kažu da moram mirovat i slušat”

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara zadržan je u Kliničkom bolničkom centru Split nakon što je doživio blaži moždani udar i sada se osjeća dobro što je i sam potvrdio objavom selfija na Facebooku, javlja N1 televizija.

“Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam”, napisao je Krstulović Opara na Facebooku i objavio selfie.

Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam.

Posted by Andro Krstulovic Opara on Sunday, January 21, 2018

Podsjetimo, on je u subotu u večernjim satima zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u Klinički bolnički centar Split, a ravnatelj tog KBC-a Ivo Jurić izvjestio je novinare u nedjelju da je Krstulović Opara pretrpio manje krvarenje u mozgu, odnosno lakši moždani udar.

“Napravljen je detaljan CT i pronađeno je manje intrakranijalno krvarenje, odnosno krvarenje unutar lubanje”, kazao je Jurić novinarima, potvrdivši da se može govoriti blažem moždanom udaru.

Komentiraj