Kristen Stewart ne želi glumiti u Marvelovim filmovima, osim ako jedna osoba to ne zatraži od nje

Autor:

Kristen Stewart Arrives To Late Show with Stephen Colbert Show

Featuring: Kristen Stewart
Where: New York, New York, United States
When: 12 Mar 2024
Credit: Janet Mayer/INSTARimages.com,Image: 856060935, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / INSTAR Images / Profimedia

INSTAR Images / Profimedia

Kristen Stewart jedna je od glumica koja je podjednako uspješna u manjim, nezavisnim, filmovima, kao i u visokobudžetnim hitovima. Međutim, nikada nije viđena u nekom od Marvelovih filmova o superherojima.

Kako je rekla u novom intervjuu, vrlo je vjerojatno da nikada neće glumiti u Marvelovom filmu osim ako jedna određena osoba to ne zatraži od nje. Naime, ona je gostovala u podcastu Not Skinny But Not Fat gdje je kazala kako joj snimanje filma o superheroju „zapravo zvuči kao jeb… noćna mora“.

Amanda Hirsch, voditeljica podcasta, u jednom joj je trenutku rekla kako je može zamisliti u ulozi Mary Jane “MJ” Watson iz franšize „Spider-Man“, na što je Kristen Stewart odgovorila kako voli visokobudžetne filmove jer voli kada je ljudi gledaju u takvim filmovima. Međutim, dodala je kako se sustav mora promijeniti. „Treba investirati puno novaca i puno povjerenja u jednu osobu… a to se ne događa. Ono što se događa na kraju je algoritam, čudno iskustvo u kojem ne osjećate ništa osobno“. Ipak, to bi se moglo promijeniti, kazala je, ako bi je Greta Gerwig, redateljica filma „Barbie“, zatražila da glumi u Marvelovom filmu. „Pristala bih tada“, zaključila je Kristen Stewart.

Kristen Stewart proslavila se upravo ulogom u velikoj i iznimno uspješnoj franšizi „Sumrak saga“ u kojoj je glumila Bellu Swan, a partneri su joj bili Robert Pattinson kao Edward Cullen i Taylor Lautner kao Jacob Black. Ona je ujedno velika obožavateljica filma „Barbie“ te se u istom podcastu prisjetila emotivnog trenutka dok je gledala Ryana Goslinga kako izvodi pjesmu „I’m Just Ken” u noći dodjele Oscara.

„Iz nekog sam razloga plakala i smijala se dok sam gledala tu stvar s Kenom”, rekla je. “Emotivno je gledati Gretu Gerwing kako to gleda“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.