Krijumčar ljudi u subotu je bježeći automobilom “audi” od policije, oko 13,40 sati na autocesti Rijeka – Zagreb izazvao prometnu nesreću, u kojoj nije bilo ozlijeđenih, a dijete iz njegova automobila je iz preventivnih razloga odvedeno u bolnicu, izvijestila je policija, koja je uhitila 27-godišnjeg vozača, državljanina BiH.

 

Policijski službenici su kod mjesta Čavli pokušali zaustaviti “audi” bosanskohercegovačkih registraskih oznaka jer su imali informacije da vozač krijumčari ilegalne migrante. No on se nije zaustavio na svjetlosne, zvučne signale i palicu “Stop policija”, nego je ubrzao i slalom vožnjom velikom brzinom ugrožavao ostale sudionike u prometu, uključujući i policijske službenike koji su krenuli za njim u potjeru.

Na vijaduktu Svilno je, zbog velike brzine kojom je ušao u oštri zavoj, udario u vozilo “kia” ispred sebe i zaustavio se na zaštitnoj ogradi.

Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. U njegovom vozilu je bilo pet osoba, od kojih jedno dijete. Njihov identitet i status boravka u Hrvatskoj policija trenutačno utvrđuje.

Tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, a dijete je iz preventivnih razloga prevezeno na liječničku obradu.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.

Komentiraj

PREKOhina
Podijeli objavu
Prethodni članakDUVNJAK “Brazilci su svima radili probleme”
Sljedeći članakTRAŽE POVIŠICU Pobuna na Županijskom sudu
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.