facebook.com

VIDEO: Natjecateljski timovi spremni za Good Game Zagreb

Počelo je odbrojavanje do početka velikog esports događanja u Hrvatskoj. Četvrto izdanje turnira Good Game Zagreb održat će se 10. i 11. svibnja godine u Muzeju suvremene umjetnosti.

Muzej će samo za ovu priliku biti pretvoren u atraktivnu natjecateljsku arenu koja će ugostiti više od dvije tisuće posjetitelja, a osim napetih dvoboja, moći će uživati u brojnim zabavnim sadržajima. Predstavnici vodećih hrvatskih tvrtki će se tijekom dva dana natjecati u najpopularnijoj igri na svijetu – Counter Strikeu.

Događanje na zanimljiv način povezuje predavanja, networking i gaming, tvrtkama omogućuje da svojim zaposlenicima pruže jedinstveno iskustvo te druženje, a koncept je vrlo brzo stekao poklonike i okupio timove iz različitih poslovnih sektora. Upravo je humanitarni dio važan segment svakog Good Game izdanja. Nakon što su prikupljenim novčanim sredstvima opremljene dječje bolnice, organizatori su se okrenuli ka mladim poduzetnicima te za njih osmislili posebno startup natjecanje Good Game Liftoff.

Ovogodišnji novitet su i malo izmijenjena pravila u natjecateljskom dijelu. Jedinstveni B2B gaming koncept domaće tvrtke Good Game Global privukao je pozornost i zemalja u regiji pa će se tako nakon zagrebačkog izdanja, 24. i 25. svibnja, turnir preseliti u Skopje. Potvrđena su i dva jesenska izdanja – Beograd 21. i 22. rujna, te susjedna Ljubljana u koju stiže 18. i 19. listopada. Organizatori najavljuju širenje i na ostale zemlje Europe i svijeta, a više informacija će biti objavljeno u narednim mjesecima.

Komentiraj