Krenula je prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske i Španjolske

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Španjolske u ponedjeljak će u Kopenhagenu odigrati utakmicu osmine finala Europskog prvenstva. U četvrtak u 11 sati počela je prodaja ulaznica. Ulaznice po cijeni od 50, 125 i 185 eura, njih oko 3500 za hrvatske navijače, dostupne su do petka u 11 na Uefinoj stranici, nakon čega idu u slobodnu prodaju.

Hrvatski nogometni savez u srijedu je potvrdio da će hrvatskim navijačima na raspolaganju biti oko 3500 ulaznica za Parken stadion. Prodaja ulaznica ide isključivo putem Uefina portala za ulaznice, ali će HNS svima koji se prijave za kupnju ulaznica preko njihova portala dodijeliti pristupni kod kojim će imati prioritet.

jednim će kodom navijači moći kupiti najviše četiri ulaznice, a kod će moći iskoristiti početka prodaje, od četvrtka u 11 sati do petka u 11 sati. Nakon toga ulaznice idu u slobodnu prodaju i hrvatski navijači nemaju pravo prvenstva na njih.

“Kako je s jednim kodom moguće kupiti od jedne do četiri ulaznice, HNS će imati na raspolaganju više kodova nego što je kapacitet hrvatskog navijačkog sektora (oko 3500 ulaznica) tako da će kupovina s pristupnim kodovima na Uefinom portalu biti organizirana po principu “tko prvi”, do eventualne rasprodaje svih raspoloživih ulaznica za hrvatski sektor. Stoga ističemo da dobiveni kod ne osigurava pravo kupnje ulaznica već samo prioritet u prodaji dok ima raspoloživih ulaznica.

Navijači koji su imali “Follow my Team” ulaznice za osminu finala, a koje je Uefa svima poništila prije početka turnira, dobit će kodove za kupnju ulaznica direktno od Uefe. I ti kodovi vrijede unutar istog roka kao i kodovi koji će biti dodijeljeni putem HNS-ovog portala za ulaznice”, izvijestili su.

 

Komentiraj