KOTROMANOVIĆ: “Da je bilo tko iz ljevice na vlasti, HDZ bi ih napao zbog Grubora”

Autor:

04.03.2019., Zagreb - U hotelu Esplanade odrzana je konferencija "Hrvatska kakvu trebamo - dvije godine poslije" u organizaciji Vecernjeg lista. Panel "Nacionalna sigurnost". Ante Kotromanovic. 
Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Josip Regovic/PIXSELL

 

Bivši ministar obrane u SDP-ovoj vladi Ante Kotromanović u subotu je za N1 komentirao odluku Borisa MIloševića da ode u Knin, kao i onu Tome Medveda da ode u Grubore.

“Stvarno je politika licemjerna i prevrtljiva. Da je bilo tko iz lijeve vlade na vlasti, današnja ekipa iz HDZ-a bi ih žestoko napala zbog toga što idu u Grubore. Treba pozdraviti ovaj potez. Drago mi je što ministar branitelja shvatio što je budućnost. Odlazak Tome Medveda u Grubore i dolazak Miloševića u Knin je odličan čin”, rekao je Kotromanović.

Poručio je da je potrebno gledati u budućnost. “Slušao sam ono što su mi moji roditelji govorili kad su bježali s jednom vrećicom. Meni je žao što ljudi ne shvaćaju da smo mi morali osloboditi svoj prostor jer je on bio okupiran. Treba to gledati ne samo s navijačke strane i treba sagledati što se zbilja dogodilo tada”, rekao je.

Kotromanović je komentirao i imenovanje Marija Banožića kao ministra obrane. Navodi kako je njegova prednost što je neopterećen. “Krstičević i ja poznavali smo većinu časnika i generala. Ovaj čovjek koji je došao, ja ga ne poznajem, ali treba mu dati šansu. Želim mu sve dobro i da bude uspješan. On mora imati svoj vlastiti stav i vlastitu viziju oružanih snaga”, zaključio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.