U okviru ciklusa poslovnih konferencija Hrvatski lideri 2.0 koje provodi Međunarodna komora mladih Zagreb u subotu (07. travnja) s početkom u 10 sati u Europskom domu održat će se poslovna konferencija ― ‘Neuspjeh kao dio uspjeha’.

Konferencija je namijenjena mladima, poduzetnicima, profesionalcima, ali i svima zainteresiranima koji žele doznati kako i na koji način pobijediti strah od neuspjeha i pretvoriti ga u pokretačku snagu. U hrvatskome društvu, posebno u medijima nedovoljno se priča o neuspjehu kao ključu uspjeha, stoga je cilj navedene konferencije promijeniti percepciju javnosti o neuspjehu te ga predstaviti sastavnim djelom razvojnog puta svakog mladog poduzetnika.

Svoja iskustva s neuspjehom prisutnima će približiti danas uspješni poslovni ljudi poput: Gordana Kožulja, konzultanta i menadžera iz kompanije Deloitte Hrvatska, Daniela Ackermanna, suosnivač digitalne full-service agencije Degordian, Luke Abrusa, suosnivač agencije Five za mobilni dizajn i razvoj, Ivane Šoljan, suosnivačice i voditeljice coworking spacea HUB 385 te Tanje Džido, poduzetnice i osnivačice portala Shhhefica.

Teške poslovne situacije nas tjeraju da se promijenimo, prilagodimo i nešto naučimo, zbog čega je neuspjeh sastavni dio svake priče o uspjehu što ga u suštini čini svojevrsnim saveznikom.

Više informacija potražite na linku.

Komentiraj