Klupu Lokomotive preuzima Silvijo Čabraja

Autor:

Screenshot: Kreator TV / You Tube

Novi trener Lokomotive je Silvije Čabraja za kojeg se vodstvo kluba odlučilo u konkurenciji Deana Klafurića i Marija Cvitanovića. 53-godišnji stručnjak s UEFA PRO licencom je tako postao nasljednik Samira Toplaka s kojim se klub s Kajzerice rastao zbog različitih pogleda oko budućih planova, a nakon što ih je varaždinski trener ostavio u najvišem rangu natjecanja.

“Vjerujem da smo povukli dobar potez. Znam da Čabraja odlično radi, apsolutno je posvećen nogometu i njegova je odanost klubu nemjerljiva. Dokaz njegova kvalitetnog rada u našoj Omladinskoj školi svakako je i spoznaja da je velik broj naših mladih igrača igrao ozbiljan seniorski nogomet još u juniorskim danima, najbolji su primjer za to Šimić, Kačavenda i Stojković, koji su iskoristili ukazanu priliku prošle sezone. Čabraja je ozbiljan trener, razumije nogomet, vojnik je kluba i morao je dobiti pravu šansu.”, rekao je direktor kluba Božidar Šikić za Sportske novosti.

Čabraja je u Lokomotivi dobro poznato lice obzirom da je proteklih godina bio koordinator Omladinske škole, a od siječnja ove godine je vodio i juniore kluba koji su netom završenu sezonu okončali na trećem mjestu Prve HNL.

Prije Kajzerice radio je u Lučkom gdje je boravio od 2008. do 2016. godine, a u dva navrata je i sjeo na klupu tadašnjeg drugoligaša tako da na klupi seniorske momčadi ima samo 23 utakmice. Prve trenerske korake napravio je u Ponikvama, a u Lokomotivi je prvi mandat imao još 2007. godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.